Swoop

swoopSwoop is een bekende speler op de markt van smartphonereparaties maar nu biedt het Nederlandse bedrijf ook de mogelijkheid om er je smartphone in te leveren voor geld. Net als ons denk Swoop aan het belang van recyclen waarmee de levensduur van elektronische apparaten aanzienlijk verlengd kunnen worden. Opgericht in 2012 is Swoop een relatief jonge speler op de markt van consumentenelektronica maar dat zegt weinig in dit geval. Iedere dag worden er honderden mobiele apparaten door het bedrijf gerepareerd dus als er iemand weet hoe je een smartphone weer zo goed als nieuw op de markt kunt brengen dan is Swoop het wel. Verspreid door Nederland zijn er inmiddels al vijf winkels waar je terecht kunt maar deze worden ook nog eens ondersteund door meer dan 100 verkooppunten in Nederland.

Wat doet Swoop?

Bij Swoop kun je elke dag terecht voor de aankoop, reparatie of inruil van mobiele apparaten, waarbij het inruilen op dit moment alleen mogelijk is met een Apple of Samsung telefoon. In Nederland zijn dit de populairste toestellen en bovendien heeft Swoop reparatiepunten die voldoen aan de strenge eisen van deze twee fabrikanten. De reparateur heeft drie Officiële Samsung reparatiepunten en een Apple gecertificeerde kwaliteitscontrole voor alle Apple apparaten die weer terug op de markt worden gebracht. De smartphones en andere apparaten die je bij Swoop inlevert worden volledig gecontroleerd, verbetert waar mogelijk en ondergaan vervolgens een zware controle zodat het toestel daadwerkelijk zo goed als nieuw weer te koop is, alleen dan voor een lagere prijs. Waar je ook woont in Nederland, er is ongetwijfeld een winkel van het bedrijf in de buurt. Je hoeft echter niet eens de deur uit als je een smartphone bij Swoop wilt inleveren voor geld. Dit kan simpel en snel via de website van Swoop.

Hoe werkt het?

De eerste stap om je smartphone of mobiele apparaat aan Swoop te verkopen is het bezoeken van de website. Dit kan via de link die onder deze paragraaf vermeld wordt. Op de daaropvolgende pagina kun je een keuze maken van het apparaat dat je wilt inleveren. Nadat je je gemaakt hebt krijg je een overzicht met de merken. Kies het merk van je apparaat, vervolgens het model en daarna de opslagruimte. Je ziet meteen hoeveel Swoop voor je toestel wil betalen. Dit is het bedrag als het toestel volledig werkt en geen beschadigingen heeft. Is er wel schade? Dan kun je dit op dezelfde pagina aangeven waarna de prijs voor je toestel direct aangepast wordt. Ben je tevreden met de prijs die Swoop biedt voor de telefoon? Volg dan de stappen om je gegevens achter te laten. Je kunt vervolgens je toestel (gratis) opsturen naar de vestiging van Swoop die het afhandelt. Het bedrag wordt binnen 48 uur na akkoord uitgekeerd. Bovendien, als je de inruilwaarde bij Swoop besteedt dan ontvang je 35 euro extra voor je toestel.

Bezoek Swoop

Over Swoop

  • Opgericht in 2012
  • 5 Eigen winkels
  • Terugkoop garantie van 12 maanden op alle apparaten
  • Gratis verzending
  • Stopheling keurmerk

Swoop ervaringen

Heb je je toestel verkocht via Swoop? Laat het ons weten en geef je reactie hieronder. We horen graag wat je ervaringen zijn met Swoop zodat andere bezoekers van deze informatie kunnen profiteren. Laat ook je reactie achter als je goede ervaringen hebt met Swoop.

Comments are closed.