Apple verkoopt nu ook refurbished iPhones

  • 15 nov 0

Refurbished producten werden al langere tijd door Apple verkocht. Apple verkocht echter tot op heden nog geen refurbished iPhones, daar is nu verandering in gekomen. In de Apple Store van de Verenigde Staten zijn nu ook refurbished exemplaren van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus te koop. Voor deze iPhones betaal je zo’n 100 dollar minder dan voor een nieuwe iPhone 6S of 6S Plus. Dit scheelt een hoop en is aantrekkelijk voor mensen die geld willen besparen bij de koop van een iPhone. Refurbished iPhones waren al wel te krijgen bij andere aanbieders zoals reBuy maar in de Verenigde Staten zijn deze nu dus ook bij Apple te koop. In Nederland zijn er in de Apple Store nog geen refurbished iPhones te koop, dit gaat mogelijk wel gebeuren. Apple verkoopt in Nederland al wel refurbished iPads, MacBooks en andere Apple accessoires.

Wat zijn refurbished smartphones?

Refurbished apparaten zijn eigenlijk tweedehands apparaten die geheel zijn getest en schoongemaakt. Indien nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Het apparaat is daarna haast niet van nieuw te onderscheiden. De refurbished iPhones van Apple zijn door Apple zelf getest en schoongemaakt. De iPhone toestellen die ingeruild worden of ingekocht worden door een inkoper worden gebruikt voor de onderdelen. Apple geeft een jaar garantie op de iPhones.

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone dan zijn er verschillende webshops in Nederland die deze aanbieden. Vergelijk prijzen en voorwaarden met elkaar om tot de beste koop te komen. In de toekomst zal het wellicht ook mogelijk zijn om je refurbished iPhone bij Apple Nederland aan te schaffen.


Geef je reactie