iPhone verkopen

iphone verkopenWil je je iPhone verkopen? Gezien de waarde van de iPhone, zelfs als deze al een aantal jaren gebruikt wordt, is een iPhone verkopen een lucratieve handeling. Op websites zoals Marktplaats is er een ruim aanbod Apple toestellen die op een nieuwe eigenaar zitten te wachten. Hoewel een tweedehands website nog altijd een prima manier is om een oude mobiel te verkopen is het voor velen belangrijker om snel betaald te worden. Voor iedereen die snel van de iPhone af wil, niet wil onderhandelen met lastige potentiële kopers en geen vreemden aan de deur wil worden de volgende inkopers aanbevolen.

iPhone inleveren voor geld

ReBuy 

reBuy

ReBuy is Europees marktleider op het gebied van gebruikte tweedehands elektronica met meer dan 10 ervaring op de markt van refurbished elektronica. Bekijk direct hoeveel je telefoon waard is.
Lees review
 

Gsmloket 

Gsmloket

GSMLoket is één van de Nederlandse opkopers van mobiele telefoons en één van de pioniers in de markt van het opkopen van mobiele telefoons. Hoeveel is jouw telefoon waard op de Gsmloket website?
Lees review
 

Swoop 

Swoop

Swoop is één van de bekende partijen wat betreft het opkopen van de oude mobiele telefoons. Vergelijk direct de vergoedingen die je voor je oude mobiel krijgt op de website van Swoop.
Lees review
 

Snel je iPhone verkopen

Een verkoop van de iPhone aan een inkoper gaat sneller dan je misschien zou verwachten. Je weet direct wat je het voor toestel krijgt en hoeft zelf verder niets te doen. Dat is heel wat meer gemak dan de verkoop via een tweedehands website. De inkopers bieden een supersnel en efficiënt proces om iPhones te verkopen. Het maakt niet uit waar je woont of hoe oud je toestel is, de inkoper heeft er altijd wat voor over. Op de website van de inkoper worden een aantal vragen over de iPhone gesteld. Deze vragen zijn ervoor bedoeld om de staat van de iPhone te bepalen en de waarde van het toestel. Als je akkoord bent met de prijs die de inkoper biedt dan kun je de iPhone direct verkopen.

Hoe een iPhone verkoop werkt

  • Bezoek de website van de inkoper
  • Zoek de iPhone op
  • Vul de gegevens over de staat van de iPhone in
  • De prijs wordt bepaald
  • Vul je gegevens in
  • Stuur de iPhone per post op
  • De iPhone wordt gecontroleerd
  • De betaling volgt zo snel mogelijk

Let op: het is belangrijk dat de Zoek mijn iPhone uitgeschakeld is en dat er geen koppeling meer is met iCloud. Op deze pagina van Apple is alles te lezen over het verwijderen van je gegevens van de iPhone. Als na de controle blijkt dat de iPhone meer of minder waard is dan wordt de prijs aangepast en krijg je hier bericht van. Als je besluit om deze prijs niet te accepteren dan kan de iPhone zonder kosten retour gezonden worden.

Comments are closed.