reBuy

rebuy
ReBuy is een internationaal recycling bedrijf dat consumenten een snelle en veilige manier aanbiedt om gebruikte elektronica een tweede leven te geven. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft tot op heden meer dan 5 miljoen tevreden klanten bediend. In totaal is er maar liefst meer dan 150 miljoen euro uitbetaald aan klanten. ReBuy is een bedrijf dat een leidende rol speelt op de markt voor het recyclen en het hergebruik van mobiele telefoons. Per dag worden er bij reBuy meer dan 100.000 producten verwerkt en het heeft meer dan 2,5 miljoen producten op voorraad. ReBuy is al voor lange tijd aanwezig in de industrie waardoor men veel ervaring heeft opgebouwd in het opkopen van mobiele telefoons. Door wereldwijd telefoons op te kopen en een goede distributie is men in staat om een goede prijs te betalen voor mobiele telefoons, meestal meer dan concurrenten.

Hoe werkt het?

Zoek de mobiele telefoon, of ander product, op de website van reBuy en beantwoord de vragen die gesteld worden. De vragen geven aan wat de staat van het toestel is zodat reBuy een goed prijsvoorstel kan doen. Ben je tevreden met de prijs die reBuy biedt voor de telefoon? Vul dan je gegevens in zodat reBuy een verzendlabel voor je aan kan maken. Deze verzendlabel kun je afdrukken en op een pakket met het toestel plakken. Je hoeft dan alleen nog maar het pakket te verzenden. Een opdrachtbevestiging wordt naar je email adres verzonden. Als het toestel bij reBuy aangekomen is dan wordt het eerst gecontroleerd en als het afgerond is ontvang je een bevestigingsmail. De controle duurt normaal gesproken één tot drie werkdagen bij reBuy. Als het toestel goedgekeurd is dan ontvang je het geld op de reBuy klantenrekening. Je hoeft het dan nog alleen maar met een enkele klik over te boeken naar je bankrekening.

ReBuy helpt het milieu

Door oude mobiele telefoons op te kopen helpt ReBuy het milieu een handje. Afval dat normaal gesproken op de stort terecht komt wordt nu hergebruikt en gerecycled. De oude mobiele telefoons krijgen een tweede leven in minder ontwikkelde landen. Niet alleen het milieu profiteert op deze manier maar iedereen. Jij krijgt geld voor je oude mobiele telefoon, het komt niet bij het afval terecht, en je maakt er iemand anders blij mee in een ontwikkelingsland.

Bezoek reBuy

Over reBuy

 • Oprichting in 2005
 • Heeft 500 werknemers
 • Meer dan 5 miljoen tevreden klanten
 • Meer dan 150 miljoen uitgekeerd aan klanten
 • Verwerking van meer dan 100.000 producten per dag
 • Voorraad met meer dan 2,5 miljoen producten
 • Gratis verzending van producten

ReBuy ervaringen

Heb je je toestel verkocht via reBuy? Laat het ons weten en geef je reactie hieronder. We horen graag wat je ervaringen zijn met reBuy zodat andere bezoekers van deze informatie kunnen profiteren. Laat ook je reactie achter als je goede ervaringen hebt met reBuy.

2 Reacties

 1. Daniel 21 juli 2016 at 11:16 - Reply

  Heb mijn oude iPhone 5s aan hun verkocht. Het verliep vlotjes en werd goed per email op de hoogte gehouden. Volgende keer maak ik weer van hun gebruik!

 2. Navifod 3 oktober 2016 at 19:05 - Reply

  Kreeg bij reBuy het meest voor mijn Galaxy S6, en werd snel afgehandeld. Ging zonder problemen.

Geef je reactie