iPad verkopen

iPad AppleDe iPad werd in 2010 door Apple topman Steve Jobs geïntroduceerd. Het was de eerste tablet-pc en het apparaat zorgde voor een ware revolutie in de wereld van de media. In de afgelopen jaren heeft die eerste iPad talloze opvolgers gekregen en is de tablet zo populair geworden dat de merknaam inmiddels ook als soortnaam gebruikt wordt. De iPad staat voor innovatie en kwaliteit en doet het ook nog goed op de tweedehandsmarkt. Net als de iPhone houdt de iPad wel een tijdje de waarde. Ben je dus toe aan een nieuw model en wil je je oude iPad verkopen? Dan kun je er op veel plaatsen mee terecht en er soms nog redelijk wat geld voor terugkrijgen.

iPad inleveren voor geld

rebuy

reBuy

ReBuy is Europees marktleider op het gebied van gebruikte tweedehands elektronica met meer dan 10 ervaring op de markt van refurbished elektronica. Bekijk direct hoeveel je telefoon waard is.
Bekijk nu

verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon richt zich op het refurbishen en inkopen van (gebruikte) telefoons. Door de jarenlange ervaring kunnen ze een scherpe prijs bieden. Check meteen de waarde van je telefoon.
Bekijk nu

Laat geen geld liggen

Er zijn altijd mensen die denken dat hun oude iPad niets meer waard is. Het apparaat vertoont misschien wat gebruikssporen, laadt niet meer zo snel op en heeft een besturingssysteem dat inmiddels al tientallen updates achterloopt. Toch kunnen veel van deze tablets nog opgeknapt en opnieuw verkocht worden. Er is een grote markt voor deze zogenaamde refurbished artikelen. Dat is omdat er genoeg consumenten zijn, die tevreden zijn met een wat ouder model zolang het maar van goede kwaliteit is. Voorwaarde voor deze gebruikers is wel, dat de iPads door experts zijn nagekeken en zelfs een garantietermijn hebben. Bedrijven die dat kunnen leveren, zijn waarschijnlijk ook geïnteresseerd in het opkopen van jouw tweedehands iPad.

Verkoop je iPad aan een betrouwbaar bedrijf

Natuurlijk staat het je vrij om je iPad te verkopen aan wie je maar wilt. Maar omdat particulieren nooit kunnen weten wat er allemaal met het apparaat gebeurd is, of ze je kunnen vertrouwen en omdat jij geen garantie kunt geven, zullen ze nooit bereid zijn de hoogste prijs te betalen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verkopen van refurbished artikelen zijn dat wel. Zij weten precies wat er met jouw tablet moet gebeuren om het weer een tijd mee te laten gaan. Zij kennen de marktprijzen, weten welke modellen en merken populair zijn. En zij hebben de klanten, die op hen vertrouwen en dus wel bereid zijn een goede prijs te betalen. Van dit voordeel kun jij als consument ook meeprofiteren. Verkoop daarom je iPad aan een betrouwbaar bedrijf en krijg er een eerlijke prijs voor terug.

iPad verkopen levert meer op dan alleen geld

Natuurlijk, je hebt veel geld betaald voor de nieuwste iPad. En toen je hem net had was je er ook heel erg gelukkig mee. Het prachtige design, de handige functies, het gemak van zo’n kleine zakcomputer. Je wist wat je wilde en had er ook best wat voor over. Maar nu is het model verouderd. Te zwaar, te groot en een veel te kleine capaciteit. Dus is het tijd voor een nieuwere versie. En ja, die kost ook weer een aardige som. Dus dat je voor je oude iPad graag zoveel mogelijk euro’s terug wilt hebben, is te begrijpen. Maar heb je er al bij stilgestaan, dat het verkopen van je iPad niet alleen goed is voor jouw eigen rekening? De prijs die de natuur betaalt voor onze snelle consumptiemaatschappij is namelijk ook hoog. Een gebruikte iPad verkopen, helpt mee om die schade te beperken. IPads die een tweede leven aankunnen, besparen grondstoffen en energie om nieuwe te maken. En onderdelen die in jouw tablet hun werk niet meer doen, zijn op andere plaatsen gewoon nog in te zetten. Dus lever je oude iPad vandaag nog in.

Waar kun je je iPad verkopen?

De kwaliteit van Apple heeft zichzelf al ruimschoots bewezen. Voor gebruikte iPads is er dan ook altijd interesse. Je hoeft er niet speciaal voor naar een Apple Recycling punt. Er zijn genoeg bedrijven die handelen in tweedehands tablets en de meeste van hen kopen iPads maar al te graag in. Uiteraard hangt het bedrag dat je ervoor terugkrijgt samen met de staat waarin je tablet verkeert. Als het model niet al te oud is en er nagenoeg geen gebruikssporen zichtbaar zijn, krijg je er natuurlijk meer voor terug dan wanneer er een barst in het scherm zit en er geen updates meer voor worden gemaakt. Er zijn genoeg winkels die je contant geld voor je oude iPad willen geven. Maar er zijn er ook die alleen tegoedbonnen verstrekken, waarmee je korting krijgt op een nieuw product uit hun assortiment. Sommige winkels combineren beide; je krijgt geld terug als je je iPad verkoopt, maar daar bovenop nog een extra bedrag als je vervolgens dat geld bij hen besteed aan iets nieuws. De moeite waard om dit even te checken dus.