Samsung telefoon verkopen

samsung galaxy verkopenWil je je Samsung telefoon verkopen? Dan heb je diverse interessante opties. Je kunt het toestel natuurlijk aan een vriend of familielid geven maar dan krijg je er geen geld voor. Je kunt het Samsung model op Marktplaats zetten maar dan moet je foto’s maken, een advertentie plaatsen, wachten op potentiële kopers, onderhandelen over de prijs en wachten tot een vreemde bij je langskomt. Voor veel Nederlanders is dit steeds meer een probleem dan een oplossing. De verkoop van een Samsung smartphone hoeft niet zo moeilijk te zijn. Door de razendsnelle opkomst van meerdere inkopers is het veel makkelijker geworden om je Samsung mobiel in te leveren voor geld. Je hebt er vrijwel geen omkijken naar en het gaat ook nog eens snel zodat je je geld binnen korte tijd op je rekening hebt staan. Voor iedereen die snel een Samsung toestel van de hand wil doen, geen zin heeft in trage onderhandelingen en geen onbekenden aan de deur wil worden de volgende inkopers aanbevolen.

Samsung telefoon inleveren voor geld

rebuy

reBuy

ReBuy is Europees marktleider op het gebied van gebruikte tweedehands elektronica met meer dan 10 ervaring op de markt van refurbished elektronica. Bekijk direct hoeveel je telefoon waard is.
Bekijk nu

verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon richt zich op het refurbishen en inkopen van (gebruikte) telefoons. Door de jarenlange ervaring kunnen ze een scherpe prijs bieden. Check meteen de waarde van je telefoon.
Bekijk nu

Snel je Samsung toestel verkopen

De verkoop van oude Samsung mobiel aan een inkoper gaat veel sneller dan de verkoop via een tweedehands website. Je hoeft er bijna geen tijd aan te besteden: het bedrag dat men voor je toestel wil betalen is meteen duidelijk. Het is zelfs mogelijk om een defecte telefoon om te ruilen voor een vergoeding. Terwijl niemand op Marktplaats interesse heeft in een kapotte Samsung willen de inkopers je nog altijd tegemoet komen met een vergoeding. Een mobiel die niet meer werkend is levert weliswaar minder op maar als je het anders weggooit dan is het mooi meegenomen. Het maakt niet uit waar je woont, de verzending naar de inkoper is altijd mogelijk. Bij de meeste inkopers in verzending zelfs volledig gratis. Benieuwd naar de prijs die de inkoper voor je mobiel betaalt? Op de website van de inkoper krijg je direct antwoord op deze vraag. Als je akkoord bent met de prijs die de inkoper voor het apparaat biedt dan kun je de Samsung mobiel direct verkopen.

Hoe een Samsung verkoop werkt

  • Bezoek de website van de inkoper
  • Zoek de Samsung telefoon op
  • Vul de gegevens over de staat van de Samsung telefoon in
  • De prijs wordt bepaald
  • Vul je gegevens in
  • Stuur de Samsung telefoon per post op
  • De Samsung telefoon wordt gecontroleerd
  • De betaling volgt zo snel mogelijk

Let op: het is belangrijk dat alle data verwijderd wordt voor de verkoop. Dit voorkomt dat je gegevens in handen kan vallen van kwaadwillenden. De Samsung mobiel is verzekerd tijdens de verzending maar dit geldt niet voor de eventuele data op de telefoon. Het is daarom verstandig om van tevoren alle gegevens op het toestel te verwijderen. Als na controle blijkt dat de Samsung telefoon meer of minder waard is dan wordt de prijs gewijzigd en ontvang je hier bericht van. Als je besluit om het nieuwe prijsvoorstel niet te accepteren dan kan de Samsung telefoon zonder kosten retour gezonden worden.