Gsmloket

gsmloketHet bedrijf achter GSMLoket is Ecowave BV, één van de pioniers in de markt van het opkopen van mobiele telefoons. Het bedrijf is als één van de eerste bedrijven begonnen met de recycling van tweedehands goederen in Nederland. Je kunt al je defecte en ongebruikte telefoons verkopen aan GSMLoket via de website. GSMLoket werkt ook samen met winkels en webshops – je krijgt dan korting op het artikel dat je wilt kopen als je een oude mobiele telefoon inlevert.

Hoe werkt het?

Bezoek de website van Gsmloket en vul het model van je apparaat in. Als je het product gevonden hebt dan zie je direct een aantal opties. Geef aan of het toestel werkt en wat de cosmetische staat van het toestel is. Na het aanvinken van deze gegevens wordt direct de waarde getoond die Gsmloket voor het toestel wil betalen. Ben je tevreden met de prijs die Gsmloket biedt voor de telefoon? Volg dan de stappen en vul je gegevens in. Kies een verzendoptie en je kunt dan direct de opdrachtbevestiging afdrukken net als het etiket voor de gratis verzending. Plaats de mobiele telefoon in een doos of luchtkussen envelop en plak het etiket erop. Het toestel hoeft dan alleen nog maar verzonden te worden naar Gsmloket. Na ontvangst van de mobiele telefoon heeft Gsmloket 24 uur nodig voor de controle. Tijdens de controle wordt het toestel getest of het overeenkomt met de informatie die ingevuld is op de website. Na goedkeuring wordt het geld zo snel mogelijk overgemaakt naar je bankrekening.

Bezoek Gsmloket

Over Gsmloket

  • Onderdeel van Ecowave BV
  • Gevestigd te Sittard
  • Gratis verzending van producten
  • Betaling binnen 24 uur na ontvangt overgemaakt

Gsmloket ervaringen

Heb je je toestel verkocht via Gsmloket? Laat het ons weten en geef je reactie hieronder. We horen graag wat je ervaringen zijn met Gsmloket zodat andere bezoekers van deze informatie kunnen profiteren. Laat ook je reactie achter als je goede ervaringen hebt met Gsmloket.

2 Reacties

  1. mats 21 juli 2015 at 11:55 - Reply

    Zoeken op de website en het bedrag was goed. Meer dan bij de andere op deze website. Geld heb ik ook snel gekregen.

  2. Freek 6 december 2016 at 09:38 - Reply

    Ben goed geholpen bij gsmloket. Na vergelijken van de waarde bij de inkopers kreeg ik het meest bij gsmloket. Versturen en controle ging snel

Geef je reactie