GSMLoket

gsmloket
Kijk eens in wat kastjes en lades in je huis. Er is een zeer grote kans dat je binnen een paar minuten al een aantal oude mobieltjes of oude tablets vindt. Misschien heb je er nooit bij stil gestaan, maar ook al zijn ze ouder, nog steeds kunnen die tablets en mobieltjes een mooi bedrag opleveren. Wellicht zelfs zo veel dat je een nieuwe mobiel kan aanschaffen.

Als je deze apparaten eenmaal gevonden hebt, is het nog niet afgelopen, want hoeveel is zoiets precies waard en waar kun je deze nu snel en gemakkelijk verkopen? Bij GSMLoket is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de waarde van een product te berekenen en geen zorgen over het verkopen, ook dat willen ze maar al te graag voor je doen.

In deze review kun je antwoorden op al je vragen over dit bedrijf vinden, hoe werkt het verkopen, waarom zou je de moeite nemen om oude tablets en mobieltjes te verkopen, is dit bedrijf te vertrouwen en wanneer zijn ze opgericht? Dit alles lees je in deze review.

GSMLoket review

 • Waardebepaling9
 • Klantenservice9
 • Milieuvriendelijk10
 • Uitbetaling9
 • Gebruiksvriendelijkheid9

Wat is GSMLoket?

Het bedrijf achter GSMLoket is Ecowave BV, een van de pioniers in de markt van het opkopen van mobiele telefoons. Het bedrijf is als één van de eerste bedrijven begonnen met de recycling van tweedehands goederen in Nederland. Je kunt al je defecte en ongebruikte telefoons verkopen aan GSMLoket via de website. GSMLoket werkt ook samen met winkels en webshops – je krijgt dan korting op het artikel dat je wilt kopen als je een oude mobiele telefoon inlevert.

Zij hebben samen als doel om mobieltjes en tablets zoveel mogelijk uit het afval te houden en zo de snel groeiende afvalstromen enigszins te verminderen. Op deze manier willen ze het milieu te helpen en ze maken niet alleen moeder natuur blij. Ook zorgt GSMLoket er zo voor dat mensen een duidelijke en makkelijke plek hebben om hun oudere apparaten te verkopen, en wie wordt er nu niet blij van een extra paar honderd euro in de portemonnee?

Hoe werkt GSMLoket?

Als je in alle lades, kastjes, hoekjes en gaatjes hebt gezocht in je huis, heb je een aantal producten gevonden. Om ze te verkopen, zoek je het apparaat eerst op de website. Dit doe je door het merk of het model in de zoekbalk in te typen. Daarna beantwoord je een handvol vragen over de kwaliteit en conditie van het apparaat in kwestie.

Zitten er krassen op het scherm, werkt de accu nog naar behoren en doen alle knoppen het nog? Dit zijn voorbeelden van vragen die te maken hebben met de uiteindelijke waarde van de mobiel of tablet. Is die zo goed als nieuw of heeft die duidelijke gebruikssporen? Wanneer je deze vragen hebt beantwoord, krijg je onderaan het scherm de verwachte waarde te zien.

Bevestig de verkoop door op de knop ‘toevoegen aan verkoopmandje’ te klikken als je het eens bent met de prijs. Op het volgende scherm kun je kiezen om nog meerdere producten toe te voegen. Als je alle tablets en dergelijke die je wil verkopen hebt toegevoegd, ga je door naar de volgende pagina waar je je persoonlijke gegevens invult, zoals je naam en adres.

De verkoopvoorwaarden accepteer je door ‘verkoop afronden’ aan te klikken en als laatste zet je de apparaten terug naar fabrieksinstellingen, oftewel, je verwijdert alle persoonlijke gegevens, beveiligingen en wachtwoorden van het apparaat, zodat het klaar is om door de volgende eigenaar gebruikt te worden.

Verzenden en betaling

Om het product te kunnen verkopen, heeft GSMLoket uiteraard het product zelf nodig. Daarom is de volgende stap om je oude apparaat te versturen naar het bedrijf. Per mail heb je een bevestiging van de verkoop ontvangen, die moet je printen en bij het product in de doos of stevige envelop doen. Ook print je het label uit en plak je deze op het pakketje. Wanneer GSMLoket het product heeft ontvangen, gaan ze er zo snel mogelijk mee aan de slag. Binnen 24 uur kun je vanaf dat moment de betaling op je rekening zien verschijnen.

Over GSMLoket
 • Onderdeel van Ecowave.
 • Bijna alle merken beschikbaar.
 • Gecertificeerd registratie VIHB-lijst.
 • Bijna twintig jaar actief.
 • Uitbetaling binnen 24 uur.
 • Gratis verzending.

Waarom jij je oude mobiel wil verkopen

Vaak worden tablets en mobieltjes door nieuwe versies vervangen, terwijl ze nog zeker een aantal jaar goed te gebruiken zijn. Ten eerste is het gewoonweg zonde van het geld om deze apparaten ergens in een kast stof te laten vergaren. In de meeste gevallen zijn ze ook nog een mooi bedrag waard, dus waarom zou je niet een paar minuten de tijd nemen om die oude mobieltjes of vervangende tablets te verkopen?

Als deze apparaten bij het afval worden gegooid in plaats van achterin een kast, dan komen ze daar op hopen onbruikbaar afval terecht. Recyclen is het enige dat echt verschil kan gaan maken in deze hopen en wat kan zorgen dat ze kleiner worden. Iets wat van hoog belang is om het milieu een duwtje te geven in de goede richting, de herstellende richting. Al met al kun je moeder natuur helpen en geld verdienen, dat allemaal binnen een paar minuten. Waarom zou je je oude apparaten niet verkopen?

Beste inkopers telefoons

rebuy

reBuy

ReBuy is Europees marktleider op het gebied van gebruikte tweedehands elektronica met meer dan 10 ervaring op de markt van refurbished elektronica. Bekijk direct hoeveel je telefoon waard is.
Bekijk nu

verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon richt zich op het refurbishen en inkopen van (gebruikte) telefoons. Door de jarenlange ervaring kunnen ze een scherpe prijs bieden. Check meteen de waarde van je telefoon.
Bekijk nu

Hoe betrouwbaar is GSMLoket?

Over het algemeen zijn de reviews over GSMLoket positief, gemaakte afspraken worden nagekomen, de service is snel en makkelijk, en als klanten tegen vragen aanlopen is er naast de optie om een mail te sturen, ook de mogelijkheid om te bellen met de klantenservice. De waarden die de website geeft voor de tablets en mobieltjes zijn eerlijk (zolang je zelf als klant eerlijk aangeeft in welke conditie het product zich verkeerd), en mensen krijgen hun geld snel op hun rekening gestort. Ook is het bedrijf lid van de kamer van koophandel en heeft de website een SSL-certificaat, wat betekent dat het veilig is om via hun website online te bestellen.

gsmloket

De oprichting van GSMLoket

In 2006 werd het bedrijf Ecowave B.V. opgericht. Drie jaar later, in 2009, zou hier ook GSMLoket uit voortkomen. Ze waren één van de eerste in Nederland die met dit idee van doorverkopen gingen werken. Het van origine Nederlandse bedrijf bereikte snel ook landen, zoals België, Duitsland en Frankrijk. Zo groeiden ze uit tot één van de grootste tweedehands tablets en mobieltjes doorverkoop bedrijven in Europa. Ondanks hun snelle groei, is het hoofdkantoor tot op de dag van vandaag gevestigd in Sittard, een Nederlandse stad in het zuidelijkste puntje van de provincie Limburg.

GSMLoket ervaringen

Heb je je toestel verkocht via GSMLoket? Laat het ons weten en geef je reactie hieronder. We horen graag wat je ervaringen zijn met GSMLoket zodat andere bezoekers van deze informatie kunnen profiteren. Laat ook je reactie achter als je goede ervaringen hebt met GSMLoket.

Reactie 2

 1. mats says:

  Zoeken op de website en het bedrag was goed. Meer dan bij de andere op deze website. Geld heb ik ook snel gekregen.

 2. Freek says:

  Ben goed geholpen bij gsmloket. Na vergelijken van de waarde bij de inkopers kreeg ik het meest bij gsmloket. Versturen en controle ging snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *