Recycle Michael

recyclemichaelRecycleMichael is een webshop afkomstig uit Nederland die telefoons inneemt. Het bedrijf heeft reeds 8 jaar ervaring in de markt van gebruikte (consumenten)elektronica. Naast het opkopen van mobiele telefoons, worden er ook mp3-spelers & IPods, tablets & iPad’s, digitale camera’s, consoles en andere elektronica opgekocht. Hierbij biedt RecycleMichael zeer hoge vergoedingen voor deze producten doordat het bedrijf direct in contact staat met grote afnemers. Alle door RecycleMichael gekochte producten krijgen een tweede leven wanneer deze met succes door de testfase heen komen. Is dit niet het geval? Dan worden de producten op een verantwoorde wijze gerecycled. De service die Recycle Michael biedt is hoogstaand. Consumenten kunnen met alle vragen (die snel worden beantwoord) terecht via de mail of het service nummer.

Hoe werkt het?

Vul het model van de mobiele telefoon in op de website van RecycleMichael en zoek het product. Als je het product gevonden hebt dan worden een aantal vragen gesteld. Aan de hand van deze vragen kan RecycleMichael beter het bedrag bepalen dat men voor de mobiele telefoon wil betalen. Na het invullen van de vragen wordt direct de inruilwaarde getoond. Ben je tevreden met de prijs die RecycleMichael biedt voor de telefoon? Volg dan de stappen om je gegevens achter te laten. Het is mogelijk om de data op de mobiele telefoon te laten verwijderen door RecycleMichael. De mobiele telefoon kan gratis verzonden worden via Kiala. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Als het toestel aangekomen is bij RecycleMichael dan wordt het eerst getest om te controleren of de staat overeenkomt met wat op de website aangegeven is. Het testen gebeurt binnen 4 tot 5 werkdagen na ontvangst. Als het toestel goedgekeurd is dan wordt de betaling binnen 2 werkdagen naar je bankrekening overgemaakt.

[rev_button btn_text=”Bezoek RecycleMichael” target=”blank” color=”btn-blue” btn_size=”btn-medium” shadow=”yes” href=”/go/recyclemichael”]

Over RecycleMichael

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gevestigd te Bergen Op Zoom
 • Terugkoop garantie op alle telefoons
 • Gratis retour binnen 7 dagen
 • Gratis verzenden via Kiala

RecycleMichael ervaringen

Heb je je toestel verkocht via RecycleMichael? Laat het ons weten en geef je reactie hieronder. We horen graag wat je ervaringen zijn met RecycleMichael zodat andere bezoekers van deze informatie kunnen profiteren. Laat ook je reactie achter als je goede ervaringen hebt met RecycleMichael.

Reactie 2

 1. Hendrik Bakker says:

  Ik heb een samsung s5 waar het touchscreen van stuk is.
  Wat is die nog waard.

  • Redactie says:

   Hallo Hendrik,

   De prijs van de Samsung Galaxy S5 is te bekijken op de website van Recycle Michael.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *