Verkoopmijntelefoon

verkoopmijntelefoon
We weten allemaal hoe het gaat. Na twee jaar met je telefoon te hebben gedaan, is het tijd voor een nieuwe. Het einde van de contractperiode betekent immers dat je een nieuw toestel mag uitkiezen. En als je twee jaar zuinig bent geweest op je toestel, heb je dat ook wel verdiend. Maar wat doe je dan met je oude smartphone?

Vervang je je reservetoestel met een nieuwer model en leg je het weg in de kast? Probeer je er nog iets voor te krijgen via een tweedehandswebsite? Of geef je het misschien wel weg? Wat je ook van plan bent om te doen, overweeg eerst het volgende: verkopen aan Verkoopmijntelefoon, de inkoper van mobiele telefoons. Wat Verkoopmijntelefoon precies doet, hoe het verkopen werkt en of het betrouwbaar is? We vertellen je er meer over.

Bekijk de waarde op Verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon review

  • Waardebepaling9
  • Klantenservice9
  • Milieuvriendelijk10
  • Uitbetaling9
  • Gebruiksvriendelijkheid9

Wat is Verkoopmijntelefoon?

Van Verkoopmijntelefoon is de naam alleszeggend. Wil je je telefoon verkopen? Dan is deze partij je graag van dienst om het toestel van je over te nemen. Als inkoper van gebruikte elektronica richt Verkoopmijntelefoon zich echter volledig op smartphones en wel van de merken Apple, Samsung en Oppo. Heb je een ongebruikte telefoon thuis liggen? Dan kun je er geld voor krijgen bij Verkoopmijntelefoon. Een nieuw model? Ook dan kun je deze zonder problemen inruilen voor een geldbedrag.

De eerste vraag die je kunt hebben is wat er dan precies gebeurt met de telefoon. Verkoopmijntelefoon is onderdeel van de circulaire economie waarbij producten en onderdelen hergebruikt worden en – indien mogelijk – een tweede leven krijgen. Verkoopmijntelefoon geeft de ingekochte telefoons een grondige schoonmaakbeurt en keuring, waarna de telefoon weer wordt doorverkocht.

Hoe werkt Verkoopmijntelefoon?

Wanneer je een oude telefoon of tablet in een van de kastlades ontdekt, kun je daar vele dingen mee doen. Je kunt het toestel in de prullenbak gooien, maar daarmee doe je het milieu tekort – het is héél slecht voor het milieu. Een andere optie is om het te negeren, om later weer opnieuw voor de keuze te komen staan: weggooien, weggeven of doneren. Of je maakt meteen de keuze om het beste te doen voor mens en milieu: je verkoopt het toestel, bijvoorbeeld aan Verkoopmijntelefoon.

Nu kun je denken dat het een lastig, tijdrovend proces is om je telefoon te verkopen aan een partij als Verkoopmijntelefoon, maar niets is minder waar. Het is wellicht de meest eenvoudige manier om op een milieuvriendelijke manier afstand te doen van je telefoon.

De verkoop

Via de zoekbalk op de website van Verkoopmijntelefoon of via de VerkoopWizard zoek je snel de telefoon of tablet op die je wilt verkopen. Tik op het merk en model van je telefoon en je mag direct beginnen met de beoordeling van je toestel. Beoordeel de conditie van je telefoon – zoals het doorgeven van eventuele schade – en bereken direct de waarde. Indien je akkoord gaat met het prijsvoorstel voeg je de telefoon toe aan de verkoopmand en ga je door met het invullen van gegevens om de verkoop te bevestigen.

Verzending en uitbetaling

Na het aanmelden van de telefoon ontvang je van Verkoopmijntelefoon een verzendlabel. Met dit label – die je op de doos plakt – kun je de telefoon gratis en verzekerd versturen naar Verkoopmijntelefoon. Je hoeft het toestel alleen maar zelf in te pakken en naar een pakketpunt van PostNL te brengen. Let er wel op dat je de telefoon goed verpakt om elke vorm van schade te voorkomen.

Zodra Verkoopmijntelefoon het pakket heeft ontvangen, wordt de telefoon gecontroleerd door een van de experts. Als de analyse overeenkomt met de gegevens die je hebt opgegeven, dan ontvang je binnen 24 uur het afgesproken bedrag op je rekening.

Over Verkoopmijntelefoon
  • Oprichting in 2020.
  • Onderdeel van Phone Store Rosmalen.
  • Al vele jaren actief in telefoonreparatie.
  • Voor consument en zakelijk.
  • Gratis verzending van producten.

Waarom jij je oude mobiel wil verkopen

Met de snel veranderende technologieën en een constante vraag van consumenten naar de nieuwste telefoons, lijkt de toename van e-waste zich nog wel even door te zetten. Meer nieuwe telefoon betekent immers meer afval, een berg die met de dag groter wordt. Nu is één mobiele telefoon nog niet zo’n probleem. Maar als je nagaat dat elke Nederlander een telefoon heeft, dan hebben we het al snel over miljoenen telefoons die ieder jaar bij het afval belanden. Dat is niet alleen zonde van alle materialen die daardoor verloren gaan – het is ook zonde voor het milieu.

Het verminderen van het aantal toestellen dat in de afvalstroom terechtkomt is essentieel voor het opbouwen van een meer circulaire economie. Dat is een economie waarin (elektronisch) afval kan worden verminderd, de bronnen worden behouden en teruggaan naar de toeleveringsketen voor nieuwe producten. Als jij daaraan wilt bijdragen, dan doe je er goed aan om je telefoon in te leveren bij een inkoper. Een inkoper zoals Verkoopmijntelefoon vermindert de e-waste door de telefoon in het geheel of delen ervan weer te hergebruiken.

Top drie inkopers telefoons

rebuy

reBuy

ReBuy is Europees marktleider op het gebied van gebruikte tweedehands elektronica met meer dan 10 ervaring op de markt van refurbished elektronica. Bekijk direct hoeveel je telefoon waard is.
Bekijk nu

verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon richt zich op het refurbishen en inkopen van (gebruikte) telefoons. Door de jarenlange ervaring kunnen ze een scherpe prijs bieden. Check meteen de waarde van je telefoon.
Bekijk nu

Hoe betrouwbaar is Verkoopmijntelefoon?

Hoewel Verkoopmijntelefoon een relatief nieuwe partij is in het inkopen van telefoons, zit het bedrijf erachter al langer in de telecombranche. In het bijzonder hebben we het dan over de vervanging en reparatie van telefoons en de verkoop van refurbished telefoons. Daarmee is het bedrijf een plek geworden waar je niet alleen gebruikte telefoons kunt kopen, maar ook waar je een telefoon kunt laten repareren en eventueel zelfs verkopen.

Op basis van de gebruikerservaringen kunnen we in ieder geval stellen dat zij het contact met Verkoopmijntelefoon een hoge beoordeling geven. De laatste dertig recensies over het bedrijf zijn allemaal positief met een gemiddeld cijfer van 4,7 van de 5 – een uitzonderlijk hoge beoordeling. De ervaring die wij hebben met Verkoopmijntelefoon is bovendien positief, inclusief een snel antwoord op vragen en het nakomen van afspraken. Kortom, Verkoopmijntelefoon komt uiterst betrouwbaar over in alles wat het doet.

verkoopmijntelefoon

De oprichting van Verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon is in 2020 gestart met het inkopen van mobiele telefoons. Zoals gezegd is het echter geen nieuw bedrijf die nog op gang moet komen. Het bedrijf was namelijk al actief in de verkoop van gebruikte telefoons en ook is het al langer een plek waar telefoons gerepareerd kunnen worden. Mocht je liever persoonlijk je telefoon inleveren bij Verkoopmijntelefoon, dan is dat ook mogelijk. Er is namelijk een fysieke winkel in Rosmalen waar je langs kunt gaan. Dat is wel zo fijn om te weten: Verkoopmijntelefoon is een echt bedrijf met winkel en met echte mensen.

Bekijk de waarde op Verkoopmijntelefoon

Verkoopmijntelefoon ervaringen

Heb je je toestel verkocht via Verkoopmijntelefoon? Laat het ons weten en geef je reactie hieronder. We horen graag wat je ervaringen zijn met Verkoopmijntelefoon zodat andere bezoekers van deze informatie kunnen profiteren. Laat ook je reactie achter als je goede ervaringen hebt met Verkoopmijntelefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *